Despre Noi

Suntem adepţi ai stilului de antreprenoriat german: livrăm construcţii de calitate, la termenele şi costurile contractate.

Corectitudinea tehnică în abordarea proiectului este atitudinea care ne guvernează munca.
Încrederea clientului în noi este cea care ne responsabilizează faţă de orice proiect pe care îl demarăm.
Respectul faţă de lucrul bine făcut este filozofia companiei noastre şi ne face să fim mândri de rezultatele noastre.

Experienţa şi pregătirea profesională a inginerilor noştri ne permit să oferim servicii ireproşabile în domeniu. Împreună cu clienţii noştri, stabilim cel mai bun mod de a aborda orice obiectiv şi găsim cea mai bună soluţie pentru a-l indeplini. Din acest punct şi până la predarea la cheie a construcţiei ne despart doar termenul stabilit şi munca perseverentă pe care o depunem. Ne putem mândri cu faptul că am livrat întotdeauna la timp şi în condiţii ireproşabile proiectele asumate. Putem fi partenerul dumneavoastră de încredere!

Oferim servicii specializate în:
Standarde ISO:

:      

Responsabilitate:

Noi, cei de la Baustern, iubim natura şi ne facem datoria de a o proteja. Proiectele noastre de construcţii sunt întotdeauna conforme cu cele mai stricte norme de protecţie a mediului.

Am ales să sprijinim iniţiativa celor de la www.tarcu.ro din postura de sponsor principal, deoarece le împărtăşim viziunea, şi vrem ca ei să poată continua activitatea importantă de a proteja mediul înconjurător, pentru ca generaţiile viitoare să moştenească o natură vie şi curată.